top of page

lör 05 nov.

|

Nagu

Himmaa tahtia, älä itseäsi! Työpaja.

Himmaa tahtia, älä itseäsi. Hengähdyshetkiä ® työpaja kaikille himmailun sankareille! Työpaja pidetään suomen kielellä. Den här workshop hålls på finska.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Himmaa tahtia, älä itseäsi! Työpaja.
Himmaa tahtia, älä itseäsi! Työpaja.

Paikka & aika

05 nov. 2022 11:00 – 14:00

Nagu, Viksvägen 7a, 21660 Nagu, Finland

Tietoja tapahtumasta

Himmaa tahtia, älä itseäsi. Hengähdyshetkiä ® työpaja kaikille himmailun sankareille! 

 Tällä kolmen tunnin kurssilla puhutaan stressistä, sen eri muodoista ja sen hallitsemista. Käydään läpi kikkoja tasapainon löytämiseen levon ja liikkeen, pysähtymisen ja aktiivisuuden välillä. Pohdimme yhdessä tasapainon löytämisen merkitystä arjessa ja kotiinviemisiksi saat hyviä palautumisharjoitteita arkeen.   

Hengähdyshetkiä ® tuntityyppi ja asennot ovat saaneet vaikutteita yinjoogasta ja restoratiivisesta joogasta. Kolmen tunnin työpajassa keskitymme Tasapainoon-nimiseen sarjaan, jossa liikkeen, levon ja hengityksen avulla tuomme apua palautumisen ennakointiin ja hyvään oloon arjessa. Työpaja sopii mainiosti kaikille arjen sankareille, jotka kaipaavat palautumista ja lepoa! Mukaan tarvitset lämpimät ja joustavat vaatteet, vesipullon ja pyyhkeen suojaamaan apuvälineitä. Matot ja apuvälineet löytyvät studiolta.  Tervetuloa mukaan himmailemaan!  

Työpajan ohjaa joogaohjaaja, palautumisvalmentaja ja joogahieroja Emma Uotinen. Emma pyörittää Turussa Himmaa palautumisstudiota, joka tähtää kaikessa toiminnassaan kehon ja mielen hyvinvointiin sekä parempaan palautumiseen arjessa. Emma ohjaa kesäisin myös Yoga Archipelagon biitsijooga sekä SUP joogaa. Lue lisää Emmasta ja Himmaa studiosta:

 www.himmaa.fi 

Facebook https://www.facebook.com/himmaastudio

 Instagram https://www.instagram.com/himmaastudio/

HINTA & MAKSAMINEN

40e/hlö (maksu paikan päällä käteinen, pankkikortti, MobilePay, liikuntaedut)

Työpaja toteutetaan, mikäli siihen on ilmoittautunut vähintään 5 osallistujaa. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme jokaista henkilökohtaisesti. 

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varaukset joogakursseille, erikoistunneille, joogaviikonloppuihin ja muihin Yoga Archipelagon tapahtumiin ovat aina sitovia. Peruutukset ovat mahdollisia veloituksetta seuraavissa aikarajoissa:

Joogaviikonloput: 4 viikkoa ennen tapahtumaa

Erikoistunnit, työpajat ja kurssit: 7 päivää ennen tapahtumaa

Yllämainittujen aikarajojen jälkeen tehdyissä peruutuksissa peritään koko osallistumismaksu, paitsi jos kyseessä on terveydellisestä syystä tehty peruutus. Voit kuitenkin aina nimetä tilallesi toisen tulijan veloituksetta. Peruutuksissa, osallistujamuutoksissa ja kysymyksissä liittyen varaus- ja peruutusehtoihin olethan yhteydessä: Rimma Joenperä, rimma.joenpera@gmail.com tai p. 041 505 3616.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page